Website laten maken in Den Haag

door

Website laten maken Den Haag

Een Website laten maken in Den Haag?

Ben je een lokale ondernemer en wil je een WordPress website laten maken in Den Haag? Smart24 helpt je graag bij de ontwikkeling van je website.

Een website laten maken

In het geval dat Smart24 een WordPress website voor je maakt zal deze altijd beschikken over een Responsive Webdesign. Hierdoor zal je website er op elk schermformaat schitterend uitzien.

Voordelen van een Responsive Webdesign
  • Gebruiksvriendelijk voor je bezoekers en klanten
  • Geen aparte mobiele website meer nodig
  • Kostenbesparend en voorbereid op de toekomst
  • Hogere ranking in zoekmachines als Google en Bing
Een Responsive Webdesign is kostenbesparend

Een website met Responsive Webdesign is ook kostenbesparend. Je hoeft namelijk geen mobiele website te laten maken en deze te onderhouden. Daarnaast is een tweede zoekmachine campagne niet meer nodig aangezien je nog maar een website in beheer hebt.

Zoekmachines houden van Responsive Webdesign

Zoekmachines houden van websites met een Responsive design, dit omdat deze veel beter zijn te indexeren. Wanneer je bijvoorbeeld een aparte mobiele website hebt zal deze naast de desktop versie van je website ook moeten worden geïndexeerd. Dit vinden zoekmachines niet fijn, bovendien is het niet efficiënt en kost het de zoekmachine meer ruimte op hun servers.

Google heeft zelfs duidelijke richtlijnen waarin ze een Responsive design voor gebruiksvriendelijkheid en laadsnelheid van websites aanbevelen en geeft in bepaalde gevallen zelfs strafpunten voor de vindbaarheid van je website wanneer deze technisch niet in orde is.

In het geval dat Smart24 een website voor je maakt doen wij dit altijd met WordPress. Met WordPress kun je heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk zelf je website beheren, nieuwe content toevoegen en aanpassingen maken.

Je website beheren met WordPress

WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem om websites mee te beheren. Met WordPress kun je heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk nieuwe content toevoegen en aanpassingen maken.

De standaard installatie is al behoorlijk compleet, maar wat WordPress zo bijzonder maakt is dat er veel goede Plugins beschikbaar zijn, die je website nog completer maken.

  • Er zijn meer dan 40.000 WordPress Plugins beschikbaar voor je Website

Bovendien worden er dagelijks nieuwe Plugins gepubliceerd waardoor je als gebruiker kan blijven experimenteren. Plugins zijn te onderscheiden in een aantal categorieën;

Je WordPress website uitbreiden

Allereerst is het gebruik van WordPress Plugins een goede en veilige manier om je website functionaliteiten uit te breiden. Hierbij kun je denken aan een Plugin voor zoekmachine optimalisatie of een cache Plugin waardoor je website een stuk sneller wordt geladen.

Daarnaast zijn er veel Plugins op de markt beschikbaar die de uitstraling van je website verbeteren. Zo kun je bijvoorbeeld door het gebruik van een Plugin een slider of prijstabellen toevoegen aan je website. Ook zijn er veel Plugins die de veiligheid van je WordPress website verbeteren.

WordPress Plugins

WordPress Plugins

Werken met Plugins is een simpele maar effectieve manier om je WordPress website altijd te voorzien van de laatste technische updates.

Website in Den Haag laten maken?

Wil je een WordPress website laten maken of heeft je huidige website en een upgrade nodig? Wij helpen je graag bij de ontwikkeling van je WordPress Website!

Website laten maken

Responsive Webdesign

Geschikt voor Desktop, tablet en mobiel voor een optimale ervaring voor je bezoekers

Design op maat

Een design in eigen huisstijl die naar eigen smaak kan worden aangevuld met extra diensten.

Pin It on Pinterest

Share This