Miranda Verkade Photography

door

Miranda Verkade Photography

WordPress website Project live bekijken

De uitdaging

Miranda Verkade Photography wilde graag een portfolio website waar ze haar momenten kon publiceren en delen met de wereld, ook wilde ze haar klanten een goede indruk geven van haar kwaliteiten.

Miranda Verkade Photography is het bedrijf van Miranda Verkade. Het bedrijf is Miranda gestart nadat ze is afgestudeerd in Fine Arts en twee jaar heeft gereisd over de wereld met haar camera.

Online portfolio

My work is about capturing hidden moments. This makes me really good in seeing the memorable moments between the poses and capture them.

Stappenplan

Het kiezen van het design

Allereerst heb ik gekozen voor een WordPress thema dat geoptimaliseerd is voor een online portfolio zodat het werk van Miranda zo goed mogelijk wordt weergegeven. Een voorbeeld hiervan is dat foto’s worden geopend in een lightbox, een nieuw tabblad in hetzelfde venster, hierdoor kunnen deze op volle grootte bekeken worden.

WordPress

Omdat Miranda vaak nieuwe foto’s, video’s en berichten maakt wilde ze graag een systeem waarmee ze haar online portfolio zelf kan beheren. Om deze reden hebben we samen gekozen om de website te maken met WordPress, hierdoor kan ze haar website eenvoudig zelf onderhouden en nieuwe content publiceren.

Resultaten

De conclusie die we kunnen trekken is dat zowel de opdrachtgever als ik erg tevreden zijn met het behaalde resultaat. Omdat we gekozen hebben voor een thema dat geoptimaliseerd is voor een online portfolio en bovendien geschikt is voor desktop en tablet, zal Miranda Verkade Photography de komende jaren voorzien zijn van een geschikt online portfolio.

Door gebruik te maken van WordPress kan Miranda haar website gemakkelijk up-to-date houden waardoor, iets wat hoog op haar verlanglijstje stond.

Ook een project starten

Waardering van klanten

Dankzij Max heb ik een online portfolio dat ik eenvoudig zelf kan aanpassen. Ook wordt ik snel geholpen als ik een vraag heb.

Miranda Verkade

Eigenaar, Miranda Verkade Photography

Pin It on Pinterest

Share This